inapoi
 • Cuvant de inceput
 • << 2005
 • Ei bine..
 • Acest site a fost creat fara nici un scop precis, gandurile si ideile exprimate aici reprezentand niste atitudini mai mult sau mai putin de moment.

  In principiu in aceste pagini veti gasi lucruri interesante spuse de mine (90%) si de alti oameni cel putin la fel de inteligenti ca mine.

  Lucruri care imi plac mie si care ma inerveaza (inainte de a imi atrage atentia ca se zice enerveaza, va rog sa consultati DEX si sa vedeti ca si inerva e un cuvant, da stiu, folosit eronat (intentionat) aici) sau pur si simplu ganduri si frustrari isi vor gasi locul in acest site.

  Imi fac datoria sa va anunt ca limbajul folosit, departe de a fi unul de cartier, va fi unul liber, totusi, dar care nu ii va leza pe cei mai slabi de inger dintre cititori.

  Spuneti prietenilor vostri de acest site, dar numai daca sunt cel putin la fel de inteligenti ca voi.

  Cu toate ca site-ul era original proiectat pentru un fond alb cu text negru, pentru a contrasta cu sectiunea "la suprafata", am ales aceasta varianta pentru ca este mai odihnitoare pentru ochi.

  In final inchei cu precizarea de bun simt ca sunt departe de a fi misogin, dar cateodata, nu poti ramane calm la anumite figuri pe care le fac femeile in ziua de azi.
  Creditz:

  Ideea acestui site este inspirata de la: maddox.xmission.com, un site pe care il recomand cu caldura. Combinatia de culori e preluata tot de acolo deoarece mi s-a parut foarte buna. Tin sa precizez,insa, ca toate articolele mele sunt bazate pe propriile trairi si frustrari.

  2 sep 2004

  ...imi dau seama ca nu ma enerveaza nimic acum. Poate doar, cum zicea E, semafoarele alea din Rahova. Si stopurile Loganului care te orbesc. Ca veni vorba, si gropile, si vremea de afara, si soferii suparati ca trebuie sa respecte limitele de viteza pe DN1 si ... si nu ma mai gandesc acum la lucrurile astea pentru ca ma enervez.

  Asa ca ii rog pe toti conducatorii de Logan ca, la semafor sa nu mai stea cu piciorul pe frana si nici sa nu semnalizeze.

  4 ian 2006, fericit nou an!  Textele de pe acest site sunt considerate pamflete.
  Reproducerea lor este incurajata.
  Reproducerea in general este incurajata, atat timp cat ea se face intr-un cadru organizat.
  © ciuc 2003-2006
  v2.0